Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet az AC Milan és a Wolverhampton

Mindkét játékost ugyanaz az ügynök képviseli, így zökkenőmentesebb lehet az üzlet a két gárda között. Azonban a Wolves nem menne bele az 1 az 1-ben cserébe.


Az AC Milan szeretné megkaparintani a Wolverhampton középpályását, Rúben Nevest, és az üzletbe belevonhatja fiatal támadóját, André Silvát is. Mind a két portugál játékost Jorge Mendes képviseli, ennek következtében könnyen megtörténhet a csere, ugyanis egyikőjük sem zárkózik el a másik csapatba igazolástól. Az “piros-feketék” egy az egyben cserélnének játékost, azonban a Wolves némi pénzt is kérne a csere mellett, szerintük Neves értékesebb játékos, mint Silva.

Rúben Neves 2017-ben került a Wolverhamptonhoz, az angol gárda 18 millió eurót fizetett érte a Portónak. A két idény alatt 82 alkalommal ölthette magára a csapat színeit. Az árát 45 millió euróra becsülik.

André Silva is 2017-ben szerződött az AC Milanhoz, Ő azonban egy évet eltöltött a Sevillánál kölcsönben, de mindezek ellenére is 40 mérkőzésen szerepelhetett a milánói gárda színeiben. Az árát 25 millió euróra taksálják.