Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “nehéz ellenfelet kaptunk…”

A hamarosan esedékes Bajnokok Ligája-selejtező kapcsán a magyar bajnok Ferencváros sportigazgatója a klub hivatalos oldalának elemezte a zöld-fehérek továbbjutási esélyeit…

Mint ismeretes a Ferencváros ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében a bolgár bajnok Ludogorec gárdája lesz, amely az elmúlt években többször főtáblán is járt valamelyik sorozatban.

Nagyon nehéz ellenfelet kaptunk, ennél lehetett volna hozzánk kegyesebb a sors, de volt olyan a korábbi években, amikor kegyesebb volt, amikor azt hittük, könnyebb dolgunk lesz, aztán minden másképpen alakult. Ez is megmutatja, hogy ezen a szinten, a selejtezők szintjén mára nagyjából kiegyenlítődtek az erőviszonyok. Természetesen ugyanúgy vannak favoritok és kevésbé esélyes csapatok, ám éppen az elmúlt évek tapasztalatai alapján mondom, hogy ha bárki úgy gondolná, akár a keretek értéke alapján esetleg a Ludogorec jobb esélyekkel indul, én úgy gondolom, hogy a nálunk zajló munka és a rendelkezésre álló háttér kiegyenlíti az erőviszonyokat” – nyilatkozta Orosz Pál, majd azt is elmondta: ahogyan korábban sokszor hangoztatta, valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe be kell jutnia az együttesnek.

A párharc első mérkőzésére jövő szerdán kerül sor a Groupama Arénában, a visszavágóra pedig egy héttel később, július 17-én Bulgáriában.