Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Nincs mitől tartanom!”

Először adott hosszabb interjút az Atlético Madridba történő igazolása óta Joao Felix. A portugál tehetség a Marcanak nyilatkozott hivatalos madridi bemutatása előtt.

(Kép: marca.com)

“A kor hatással tud lenni bizonyos dolgokra, de nekem nincs más dolgom, mint éretten szembenézni ezzel a helyzettel. Pontosan tudom, hogy mit jelent egy top csapat játékosának lenni.” – Idézi a 19 esztendős tehetséget a madridi székhelyű sportlap.

“Mindenki azt látja, hogy 19 éves vagyok, de igazán jól kevesen ismernek. Nem gondolnám, hogy az életkorom probléma lenne. Nagyon örülök, hogy itt lehetek az Atléticónál. Mindenki arról álmodik fiatalként, hogy a világ legjobb csapatainál játszhasson, az Atlético pedig kétségkívül egyike ezen csapatoknak.” – Folytatta Felix, aki ezt követően beszélt arról is, hogy miért éppen a “matracosok” ajánlatát fogadta el.

“Az Atlético mindig is egy lehetséges opció volt a számomra. Végül a legkedvezőbb feltételeket ők kínálták. Mindig is követtem a spanyol bajnokságot, így az Atlético szereplését. Diego Simeone személyében egy igazi harcos vezeti a klubot, aki mindent megtesz a csapatáért, és a fiatal játékosokat is támogatja. Elképesztő, ahogyan motiválja a futballistáit!” – Így a portugál tehetség.

“Nem fogok számokat ígérgetni! Csupán azt ígérhetem meg, hogy mindent meg fogok tenni az Atlético sikereiért. Majd ezután meglátjuk, milyen idényem lesz.” – Jegyezte még meg Joao Felix, akinek bemutatását hétfőre tervezi az Atlético a Wanda Metropolitanóban.