Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrány a Copa Americán! Messi nem vette át az érmet!

Az argentin válogatott a harmadik helyen végzett a Copa Americán, miután a botrányos bronzmérkőzésen 2-1-re legyőzte a címvédő Chile csapatát, azonban Lionel Messi nagyon kiakadt az egész torna kapcsán…

A bronzmérkőzésen kiállított argentin klasszis, Lionel Messi annyira mérges volt a torna szervezőire, hogy még a bronzérmet sem volt hajlandó átvenni, a mérkőzést követően pedig a Dél-Amerikai szövetséget (CONMEBOL) kritizálta, miután még a brazilok elleni elődöntő – jogosnak tűnő – sérelmeit ecsetelte:

“Nem vettem át az érmet, nem mentem fel a dobogóra, mert nem akarok részt venni ebben a korrupcióban. A tisztelet hiánya, amit elszenvedtünk, nem hagyták, hogy eljussunk a döntőig. Többet érdemeltünk volna, ám a korrupció és a játékvezetők megállítottak. Nincs kétségem, hogy Brazília megnyeri a finálét, tökéletes körülményeket teremtették számára.”

A Barca klasszisát életében másodszor állították ki válogatott-mérkőzésen, először még 2005-ben a debütálása alkalmával Budapesten, a magyar válogatott ellen a Vanczák Vilmossal szemben elkövetett ütéséért.