Ancelotti megerősítette: valóban érdeklődnek az argentin támadóért

Több név is felmerült már a Napolival kapcsolatban az elmúlt hetekben, de legtöbbször James Rodriguez került elő. Mellette a napokban megjelent az is, hogy Mauro Icardiért akarnak ajánlatot tenni, az érdeklődést pedig most Carlo Ancelotti is megerősítette.

Forrás: AS

James és Icardi jövője is bizonytalan jelenlegi klubjában, és mindkettőjük neve felmerült már a Napolival kapcsolatban. A nápolyi klub vezetőedzője, Carlo Ancelotti most mindkét játékosról megszólalt, és elmondta, hogy szívesen látná őket a csapatában.

“James egy olyan játékos, akit nagyon jól ismerek és igazán minőségi futballista, de sajnos jelenleg nem a Napoliban játszik…és lehet nem is fog soha, de kitudja? Icardi is egy kiváló játékos, akit mindenki nagyra becsül, köztük én is. Örülök, hogy ilyen focisták nevei merülnek fel a Napolival kapcsolatban.”

Jamesnek jelenleg vissza kell térnie a Real Madridba, miután nem vásárolta meg végleg a Bayern München. A Napolinak azonban lépéseket kell tennie, ha meg szeretné szerezni, mert a legutóbbi hírek szerint a kolumbiai maradni akar Madridban, csak épp az Atleticoba igazolna. Icardi is fél lábbal már kint van Interből, ahol a vezetőséggel és a szurkolókkal is megromlott már a kapcsolata, és a csapatkapitányi karszalagot is elvették tőle. Érdekesség, hogy az argentin támadót is szóba hozták már az Atletico Madriddal.