Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnoki rivális vinné Mauro Icardit az Interből – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint Mauro Icardit szeretné leszerződtetni az olasz bajnokság előző szezonjának második helyezettje, a Napoli. 

Forrás: Marca

Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint a Napoli mindenképpen le szeretné igazolni Mauro Icardit az Interből, és ennek érdekében hatalmas fizetést is ajánlott a játékosnak: a nápolyiak évi 10 millió euróért csábítanák át magukhoz az argentin csatárt, ami klubrekordot is jelentene számukra.

Icardi helyzete korántsem könnyű az Internél, és egyre biztosabbra vehető a távozása. A szezonban több meccset ki kellett hagynia és a csapatkapitányi karszalagot is elvették tőle, mert összetűzésbe keveredett a klubbal és annak vezetőségével, amelynek egyik fő oka a csatár viselkedése volt, illetve a folyamatosan nyomuló ügynöke, egyben felesége, Wanda Nara. A hírek szerint pedig az Inter új vezetőedzője, Antonio Conte sem számít már a játékosra.

Icardi az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 37 meccsen lépett pályára, amelyeken 17 gólt 5 gólpasszt jegyzett.