Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: Rebrov nem félti a csapatát

A magyar bajnok Ferencváros együttese szerda este kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében, amikor bolgár ellenfelet lát vendégül a Groupama Arénában…

A Ludogorec elleni BL-selejtező odavágó-mérkőzése előtt a Ferencváros ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov tartott sajtótájékoztatót:

„Jól sikerült a felkészülésünk, a fiúk tudják, mit várok el tőlük. Az ilyen fontos találkozóknál hangsúlyozom, hogy minden részletre oda kell figyelni. Van már tapasztalatom hasonló mérkőzéseken, meg fogjuk állni a helyünket a legrangosabb európai kupasorozatban. Nem kell tartanunk az ilyen meccsektől, arra kell figyelnünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk, és a saját futballunkat játsszuk.

A tétmeccsek teljesen mások, a felkészülési eredmények betudhatóak annak, hogy az együttes a maximumon pörgött, ez köszönhető annak is, hogy ekkora harc van az egyes posztokért, ez is közrejátszott abban, hogy sokkal jobban sikerült ez a felkészülési időszak, mint mondjuk a törökországi edzőtábor.”

Orosz Pál, ferencvárosi sportigazgató előzetes esélylatolgatása ITT olvasható.

A párharc első mérkőzésére ma este 20 órától kerül sor a Groupama Arénában, a visszavágóra pedig egy héttel később, július 17-én Bulgáriában.