Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil támadóval erősíthet az Arsenal – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal kivetette a hálóját a brazil válogatott támadójára, aki az idei Copa Americán robban be a köztudatba.

Képtalálat a következőre: „everton soares”

Forrás: Gualter Fatia/Getty Images

Az angol The Sun információi szerint az Arsenal már el is kezdte a tárgyalásokat a brazil Gremio csapatával Everton Soares leigazolásáról. Everton szerződése 2022-ig érvényes a klubjánál, piaci értéke 20 millió euró körül mozog a transfermarkt.de szerint. A támadóért több európai csapat is bejelentkezett a hírek szerint, és az Arsenalon kívül az Atletico Madridot és az AC Milant hozták vele szóba.

A 23 éves csatár eddig még csak Brazíliában játszott, a Copa Americán viszont berobbant a köztudatba, mivel a válogatott és a torna gólkirálya is lett három találattal, a perui Guerreróval egyetemben. Klubjában az eddigi szezonban a bajnokságot és a Libertadores-kupát is beleértve 13 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 6 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Valószínűleg ez a teljesítmény keltette fel a brazil szövetségi kapitány, Tite érdeklődését is, aki tavaly szeptemberben hívta meg először a fiatal csatárt a nemzeti csapatba.