Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan két csatárától is megválna az Atletico támadója miatt – sajtóhír

Elég meredek, de annál érdekesebb forgatókönyv jelent meg az AS.com-on. A spanyol médium szerint ugyanis az AC Milan megvenné az Atletico argentin támadóját, cserébe pedig megválna két csatárától is. És akkor James Rodriguezről még nem is beszéltünk…

Kép: Sky Sports

Marco Giampaolo kiszemelte Angel Correát, így a Milan első számú célpontja jelenleg az Atletico fiatal játékosa. Az olasz tréner szerint Correa tökéletesen illene az ő rendszerébe – a gond csak az, hogy a spanyolok 55 millió eurót kérnek érte cserébe.

Ezt a gondot úgy orvosolnák Milánóban, hogy két támadójuktól is megválnának. Andre Silva tavaly már amúgy is Sevillába került kölcsönben, most pedig az AS Monacónak adhatják el; Cutrone kérője pedig a hírek szerint a Wolverhampton lehet. Az értük befolyó összegből pedig futná Correára, aki egy sokoldalú játékos, több poszton is használható. Hogy megéri-e ez a Milannak, az már egy más kérdés.

A sztori viszont itt nem ér véget. Az Atletico ugyanis elköltené azt a pénzt, amit kap: a spanyol lap szerint James Rodriguez érkezhetne, aki pár éve volt már madridi játékos, igaz akkor a Real szerelésében tündökölt. Ha a sors úgy hozza, hamarosan talán majd piros-fehérben láthatjuk majd.