Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a nélkülözött játékos maradni szeretne – sajtóhír

A támadó bizonyítani szeretné, hogy képes a csapat szintjét hozni, ennek következtében maradna és szeretné meggyőzni Zidanet.


Mariano Díaz úgy gondolja, hogy tudja azt a szintet nyújtani, amit a Real Madridnál elvárnak egy játékostól és mindenképpen maradni szeretne a Goal információi szerint. A játékos egy éve érkezett a Lyon csapatától a spanyol fővárosba, de nem váltotta meg a világot. A “királyiak” előszezoni felkészülési meccsein ezidáig még nem kapott lehetőséget Zinedine Zidane-tól, ennek ellenére sem adná fel a küzdelmet a csapatba kerülésért. Az angol érdekeltségű Goal pedig úgy tudja, hogy a Real Betis és a Monaco is szívesen tudná soraiban a dominikai támadót.

Mariano, az elmúlt idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 19 találkozón lépett pályára a Real színeiben, ezeken 4 gólt sikerült szereznie.

Real Madrid – Transzfer Térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió)