Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba testvére Spanyolországba igazolt! – HIVATALOS

A Manchester United elvágyódó világbajnok sztárjának jövője ugyan továbbra sem dőlt el, ám Paul Pogba bátyja ismét új csapatot talált magának…

Paul Pogba szabadon igazolható bátyja, Mathias Pogba a minap spanyol negyedosztályú CD Manchego gárdájához szerződött, miután az elmúlt idény végeztével elhagyta a francia harmadik vonalbeli Tours csapatát.

A 28 esztendős guineai csatár számára nem sikerült túl jól a franciaországi kitérő, ugyanis mindössze öt bajnokin kapott lehetőséget klubja színeiben, így a vándormadár az új idényben újabb ország, újabb bajnokságában próbálkozhat.

Mathias számára Spanyolország sem ismeretlen, hiszen utánpótlás korában 2007 és 2009 között megfordult a Celta Vigo alkalmazásában, azt követően többek közt Angliában, Skóciában, Olaszországban és Hollandiában szerepelt.

A három Pogba-fivér közül Mathias ikertestvére, Florentin Pogba az MLS-címvédő Atlanta United alkalmazásában, míg a legnagyobb karriert befutó Paul immár hosszabb ideje őrlődik a Manchester United, a Real Madrid és a Juventus között.

Vajon bátyja Spanyolországba szerződése Paul előtt is megnyithatja a kaput a Real Madrid felé?!