Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iniesta: “Nincs bennem megbánás…”

A spanyol klasszis nem érzi, hogy rosszul döntött volna miután elhagyta szeretett klubját, mert már úgy gondolta nem tud a legmagasabb szinten játszani.


A Barcelona korábbi játékosa, Andrés Iniesta bevallása szerint nincs benne megbánás azzal kapcsolatban, hogy egy évvel ezelőtt elhagyta a katalán csapatot. A világ- és Európa-bajnok középpályás az elmúlt nyáron igazolt a japán ligában szereplő Vissel Kobe gárdájához, miután 16 esztendőt lehúzott a gránátvörös-kékeknél. Iniesta a Vissel Kobe – Barcelona találkozó után nyilatkozott az újságíróknak, amelyet a spanyol gárda nyert 2-0-ra.

“Nincs bennem megbánás. Ez egy igencsak erős megnevezése lenne a dolognak. Elmondtam többször is, ha még lett volna bennem erő, hogy a Barcelonánál folytassam, akkor szívesen léptem volna pályára a Vissel Kobe ellen az ő színeikben, de az a korszak lezárult. Most egy másik együttesben, másfajta játékstílusban próbálom örömöm lelni a játékban. Nagyon élveztem a meccset, jó volt látni az egykori csapattársaimat. Fura érzés volt, hogy nem csapattársak, hanem ellenfelek voltunk. Viszont az az igazság, hogy eléggé élveztem a találkozót. Összességében nem teljesítettünk rosszul, és boldog vagyok, hogy átélhettem ezt a különleges napot” – nyilatkozta Iniesta.