Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a támadó egyre közelebb az angol élvonalhoz – sajtóhír

A zebrák fiatal csatára hamarosan a Premier League-ben köthet ki, a Goal információi szerint.


A Juventus támadója, Moise Kean, a következő idényt egyre valószínűbb, hogy az Everton színeiben fogja megkezdeni. A “kékek” 40 millió eurót szánnak a transzferre, amibe az olasz bajnokcsapat bele is egyezett, viszont van egy feltételük, mégpedig a visszavásárlási opció, ennek megléte nélkül nem szeretnék eladni tehetséges csatárukat. A tárgyalások már folynak a két fél között, állítólag a napokban meg is születhet a végleges megállapodás. A 19 éves olasz játékos ugyan kevés lehetőséget kapott az elmúlt szezonban Massimiliano Allegritől, azonban ezeken rendre bizonyította tehetségét.

Kean az elmúlt idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 17 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 7 gólt jegyzett 661 perc alatt, ami egy remek átlag.

Juventus – Transzfer Térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió)
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult)