Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Befutott egy 100 millió feletti ajánlat a Manchester City kulcsemberéért!

Komoly és nem tervezett veszteség érheti a Manchester City labdarúgócsapatát, legalábbis erről ír a német Bild, mely hivatalos ajánlatot emleget hasábjain. 

A Bayern München úgy fest, hogy nagyon komolyan gondolja Leroy Sané szerződtetését, ha pedig ez tényleg igaz, akkor Joao Félix (126 millió), Antoine Griezmann (120 millió), és Eden Hazard (100 millió) után ő lehet a nyár negyedik, aki 100 millió euró feletti összegért vált klubot. A Bild egy hivatalosa ajánlatról ír, pontos összeget azonban nem jegyez meg.

A 23 esztendős német válogatott támadó 2021-ig szóló szerződéssel rendelkezik, piaci árát pedig kereken 100 millió euróban határozza meg a transfermarkt. Sané három éve nyáron 50 millió euró ellenében került Manchesterbe, ahol azóta 133 tétmeccsen 39 gólt és 45 gólpasszt jegyez, a 2018/19-es szezon pedig kiemelkedően jól sikerült a számára. Az esetleges klubváltás híre persze nem újdonság, egész nyáron hallani lehetett a bajorok érdeklődéséről. De vajon aki ismeri a Bundesliga egyeduralmát, és belekóstolt a Premier League légkörébe, az visszavágyik Németországba?

Manchester City – Transzfertérkép 

Érkezők: Rodri (Atlético Madrid – 70 millió), Angelino (PSV – 12 millió) Zack Steffen (Columbus Crew – 8 millió).

Távozók: Douglas Luiz (Aston Villa – 16,8 millió), Fabian Delph (Everton – 9,5 millió) Manu García (Sporting Gijon – 4 millió), Pablo Marí (Flamengo – 1,7 millió), Vincent Kompany (Anderlecht – ingyen).