Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: közeleg az újabb nagy fogás! – sajtóhír

Tanguy Ndombele megszerzése után újabb jelentős átigazolásra készül a BL-döntős Tottenham együttese, s a játékoskeret megerősítése érdekében célegyenesbe fordult az argentin tehetség megszerzése…

A Gazzetta dello Sport információi szerint a Tottenham együttese egyre közelebb áll ahhoz, hogy leigazolja a tehetséges Giovani Lo Celsót a Real Betis gárdájától.

A sevillai zöld-fehéreknél Nabil Fekir leigazolása nár előrevetíthette az argentin csillag nyári távozását, aki a hírek szerint ötéves szerződést készül kötni az Észak-londoni gárdával.  A 23 esztendős középpályás ott volt a Lionel Messi által fémjelzett Albicelestében a Copa Americán, az elmúlt szezonban pedig 45 tétmeccs alatt 16 találatot szerzett klubcsapatában, amely tavasszal a kölcsönt követően véglegesen is megvásárolta őt a PSG-től.

A korábbi lapértesülések szerint az átigazolása jó eséllyel nagyjából 60-70 millió euró körüli összeg ellenében mehet végbe, tehát az sem kizárt, hogy a Spurs egy nyár alatt kétszer is megdönti saját klubrekordját az átigazolási díjat tekintve.

Tottenham – Transzfer térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió)
Távozók: Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen), Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió)