Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: Maguire-ért világrekordot döntött a MU – HIVATALOS

Egy szinte egész nyáron át tartó huzavona végére került ma délután pont. A Manchester United az összes létező hivatalos platformján bejelentette az angol válogatott védő, Harry Maguire érkezést. A Leicester Citytől érkező játékos a valaha volt legdrágább védővé vált a futball történetében.

A 26 esztendős Harry Maguire alig két év után hagyta el a Leicestert, amely most a korábbi 14 milliós vételára helyett immár 87 millió euróért adta tovább. A hússzoros angol válogatott bekk hatéves szerződést írt alá az Old Traffordon, amely közös megegyezés, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén további egy szezonnal meghosszabbodik.

A bejelentést követően így nyilatkozott a „Vörös Ördögök” új igazolása a klub hivatalos weboldalának:

„Örülök, hogy aláírtam ehhez a nagyszerű klubhoz. Alaposan kiélveztem az időmet a Leicesterben töltött időmet, és szeretnék köszönetet mondani a klub minden tagjának, és a szurkolóknak is az elmúlt két szezon fantasztikus támogatásáért. Ugyanakkor az, hogy a Manchester United jött az ajtómhoz kopogtatni, egy hihetetlen lehetőség. A menedzserrel folytatott beszélgetéseim óta izgatott vagyok a tervek miatt, amelyeket a csapat számára készített. Nyilvánvaló, hogy Ole a trófeák megnyerésére épít csapatot. Várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal, és megkezdhessem a szezont.”.

A „Rókáktól” érkező Maguire akár már a hétvégi, Chelsea elleni bajnoki nyitányon debütálhat a Manchester United csapatában.

Manchester United – Transzfer Térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió)
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen)