Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: az Ajax támadóját is megvennék!

Újabb nevet dobott be, ezúttal a holland sajtó, pontosabban az AD, mely arról ír, hogy a német rekordbajnok az Ajax támadóját is kinézte magának. Mindeközben még a Leroy Sané transzfer is a levegőben lóg. 

Leroy Sané ügyében továbbra sincsen előrelépés, legalábbis olyan hivatalosnak tekinthető információ, mely megbolygatná a jelenlegi állóvizet. A sajtó továbbra is gigaüzletről ír 100 és 150 millió euró között. Mindeközben viszont képbe került az Ajax támadója, Hakim Ziyech állítólag 30-35 millió euróért megszerezhető lenne. A marokkói 2016-ban került a holland bajnokhoz, melynek színeiben 132 tétmeccsen 40 gólt és 62 gólpasszt jegyez. Ebből tavaly 49 meccsen 21 gólt és 24 gólpasszt. A holland AD vételára azért érdekes, mert Ziyech 2021-ig szóló szerződéssel rendelkezik, piaci árát pedig 40 millió euróra taksálják. Az Ajax pedig aligha szeretne még egy értékétől megválni, miközben a Real Madrid is érdeklődést mutat Donny van de Beek iránt. Valamint a cilinderbe nemrég bedobták Gareth Bale lehetséges érkezését is müncheni oldalon.

Bayern München – Transfer Térkép 

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió).

Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Marco Friedl (Werder Bremen – 3,5 millió9, Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (? – ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).