Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Bojan Krkic elhagyta Európát! – hivatalos

Bojan Krkic közel sem futott be olyan karriert, mint amilyet jósoltak neki. Pályaképe előkelő helyre tehető a mélybe taszított tehetségek listáján. Európai pályafutását most 28 évesen feladta, egy időre biztosan.

Az MLS-ben szereplő kanadai Montreal Impact labdarúgócsapata szerdán hivatalos platformjain jelentette be Bojan Krkic szerződtetését. A spanyol támadó pár nappal ezelőtt közös megegyezéssel bontotta fel élő szerződését, távozása elé az angol másodosztályú Stoke City nem gördített akadályt. Érdekesség, hogy Krkic nem lesz kiemelt fizetésű játékos“Mindez azt jelenti, hogy éves fizetése akkora, hogy azt a célzott allokációs tőke (Targeted Allocation Money) segítségével le tudják vásárolni a fizetési sapka alá (maximum 1,5 millió dollár).” – magyarázza a Jenkifoci.

Krkic a pályafutását Barcelonában kezdte, és csodagyerekként kezelték, ám nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Később volt az Ajax és az AC Milan játékosa is, de erősítette a Mainz és az Alaves csapatát is. Öt éve volt a Stoke City labdarúgója, előbb említett két állomáshelyre már ők adták kölcsön. Az utóbbi években sok sérüléssel bajlódott az immár 28 esztendős labdarúgó, aki talán a Premier League 2015/16-os idényében játszott utoljára elfogadhatóan.