Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: visszatérésre készül a korábbi nagy kedvenc – sajtóhír

Több forrás is megerősítette, hogy megkezdődtek a tárgyalások, hogy a Budapest Honvéd korábbi gólkirálya visszatérjen a kispesti csapathoz a magyar bajnok Ferencváros együttesétől…

A csakfoci.hu értesülései szerint komolyan zajlanak a tárgyalások a két fővárosi klub között Davide Lanzafame esetleges visszatérését illetően a Ferencváros és a Budapest Honvéd vezetősége között. A portál úgy tudja, hogy előző klubja mellett a Közel-Keleten is szívesen látnák a csatárt, aki azonban inkább maradna Magyarországon.

A 32 esztendős olasz támadó a 2016-2017-es idényben 20 találatával az NB I gólkirálya volt a bajnoki címet nyerő kispesti együttesből, majd korábbi csapata szurkolói körében hatalmas felháborodást váltott ki, hogy a zöld-fehérekhez szerződött.

Lanzafame a magyar bajnokság előző kiírásában 17 góllal a kispesti Holender Filip társaságában ismét gólkirály lett az FTC színeiben, az aktuális kiírásban lejátszott öt BL-selejtezőn pedig összesen 193 percet töltött a pályán a Ferencvárosban, többször is csereként lehetőséget kapva. Jelenlegi szerződése 2021-ig köti őt a Ferencvároshoz, a Transfermarkt szerint aktuális piaci értéke 1.5 millió euró.