Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyosan megsérült a Man. City sztárjátékosa – HIVATALOS

Néhány nappal ezelőtt már megegyeztek az eladásáról, azonban a Manchester City hivatalos közleményben adott tájékoztatást a múlt hétvégi Community Shielden lesérülő kiválóságának állapotáról…

A Manchester City sajnálattal közölte, hogy Leroy Sané keresztszalag-szakadást szenvedett a Liverpool elleni, tizenegyesekkel megnyert Community Shield összecsapáson. Kihagyásának időtartamáról természetesen pontosat egyelőre nem tudtak közölni, de ilyen esetekben legalább 6-8 hónapot szokott igénybe venni a felépülés, jó eséllyel a tehetséges szélső legfeljebb a 2019-2020-as idény tavaszi hajrájában léphet majd újra pályára.

A korábbi sajtóhírek szerint a 23 esztendős német válogatott szélső öt évre szóló megállapodást készül kötni a Bayern München csapatával, amely során évente 18 millió euró üthette volna markát, és a bajorok még a legutóbb az Arjen Robben által viselt 10-es mezt is felajánlották volna neki.

Sané 2016-ban 50 millió euróért igazolt az Etihadba a Schalke 04 együttesétől, a Cityben az elmúlt években 134 tétmérkőzésen 39 gólt és 45 gólpasszt jegyzett.

Bizonyára a transzfer így tolódik, januárban vagy jövő nyáron a Bayern ismét megpróbálkozhat a megszerzésével…