Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane bizakodó, jó szezont jósol!

A blancók vezetőedzője csapata utolsó nyári felkészülési mérkőzését követően tekintett a hétvégén kezdődő új idény elé.

(Kép: managingmadrid.com)

A maguk mögött hagyott viszontagságos nyár, avagy a szurkolói elégedetlenség ellenére Zinedine Zidane töretlenül bízik csapatában, és abban, hogy sikeresek lehetnek.

“A legfontosabb az, ahogyan kezelni tudjuk a helyzetet. Az előszezonnak most vége, kezdődik a bajnokság. Készen állunk az éles meccsekre, és arra, hogy jól kezdjük az idényt.” – Idézi a blancók hivatalos honlapja Zidanet.

“Változtatni fogunk idén dolgokon, de ez az én feladatom lesz. Megint játszottunk három középhátvéddel és két szélső-hátvéddel. Ezt már a Salzburg elleni meccsen is kipróbáltuk, és elég jól működött.” – Folytatta Zidane akit megkérdeztek arról is, hogy vajon igazol-e még a nyáron.

“Megvannak azok a játékosaink, akiket akartunk, és hiszünk is a jelenlegi keretben. Bízunk abban, hogy sikeresek leszünk! Három hétig még igazolhatunk, így addig bármi megtörténhet. Most csak is a bajnokság számít, és az, hogy jól kezdjünk. A többi mellékes. Szerdáig pihenünk, majd felkészülünk a szombati bajnokira.” – Így Zidane, aki Gareth Baleről és James Rodrigeuzről is beszélt.

“A csapat tagjai, így számolok velük. Ahogy már mondtam, három hét alatt bármi megtörténhet. James például nem játszott az utóbbi időszakban, de ez is megváltozhat.” – Fogalmazott konkrétumok nélkül a francia mester.