Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Messi után újabb kulcsemberét vesztette el a Barca sérülés miatt

Miközben Philippe Coutinho éppen új csapatához tart orvosira, Lionel Messi pedig sérülés miatt nem áll Ernesto Valverde rendelkezésére, az FC Barcelona problémái az Athletic Bilbao elleni nyitómérkőzés első félidejében tovább mélyültek.

Egy hatalmas védelmi hiba után Luis Suarez került helyzetbe, a labda a kapufáról kifelé pattant, az uruguayi pedig fájdalmas arccal kapott a lábához. Rövidesen pedig jelezte is a szakmai stáb felé, hogy nem tudja folytatni a játékot, így a 37. minutumban Rafinha érkezett a helyére. Ebből adódóan Antoine Griezmann lépett be a szélről középcsatárnak.

Suarez sérülése nem tűnik komolynak, talán csak egy kisebb húzódásról van szó, ami persze így is tud nagyon kellemetlen lenni. Ezzel azonban várjuk meg a hivatalos orvosi diagnózist, melyet minden bizonnyal majd csak holnap kapunk meg.

Ezek a sérülések figyelmeztető jelleggel bírhatnak a katalán klubvezetés számára. A játékosok ki vannak facsarva, a sorozatterhelésben pedig nincsen megállás. Az átigazolási ablak még nyitott, a keret még bővíthető, erősíthető…