Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: egyre biztosabb Ribéry érkezése!

A Bayern Münchennél klublegendaként búcsúzott, és egyelőre halogatja visszavonulását Franck Ribéry. A halogatás pedig nem véletlen, ugyanis a 36 éves középpályás hamarosan aláírhat az olasz Fiorentina csapatához.

A korábbi francia válogatott, és vb-ezüstérmes Ribéry tizenkét év után köszönt el a Bayerntől, kéz a kézben Arjen Robbennel. Azonban a holland szélsővel ellentétben a jó Franck még nem gondol a visszavonulásra. Sőt, a korábbi puhatolózó ajánlatok és pletykák után szinte biztosan kijelenthetjük, hogy Ribéry a Fiorentina játékosa lesz. Már két nappal ezelőtt írtunk a felek közötti kapcsolatfelvételről.

A Sky Italia tegnap este pedig már arról is írt, hogy Vincenzo Montella vezetőedző személyesen akarja felügyelni az ügyletet. Állítólag mindent bevetett a vezetőségnél, hogy egyetlen szezonra, de adjanak lehetőséget a francia mókamesternek. Ribéry veteránként ráadásul egészen bámulatos fizetést kaphat Firenzében. A Sky arról ír, hogy a felek még a napokban mindenben megegyeznek, és aláírják majd a szerződést, ami Ribéry számára 4 millió eurós fizetést fog biztosítani a 2019/20-as idényre!

Ribéry a saját Twitterén tegnap kiírta, hogy készen áll egy bizonyos új kihívásra!