Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Ez lenne a probléma Ousmane Dembélével?

A világbajnok francia játékos korábbi személyes szakácsa, Mickael Naya érdekes gondolatokat osztott meg a Le Parisiennek Dembélé kapcsán.

(Kép: as.com)

Mickael Naya jól ismeri Dembélét, hiszen az elmúlt évig a 22 esztendős játékos étkezéséért felelt, aki egyszer csak váratlanul kirúgta szakácsát.

“Ousmane jó srác, csak nem irányítja az életét. A bácsikájával és a barátaival él, akik egyáltalán nem segítik őt ebben.” – Kezdte az egyébként elismert chef, aki szerint Dembélé lusta életet él, bár azt beismerte, hogy alkoholizálni még nem látta a futballistát.

“A ház körül soha nem csinált meg semmit. A pihenésre szánhatna időt, de nem teszi, ő inkább a barátaival lóg. Ez egészen megdöbbentő! A közeli köre pedig semmiben sem segíti őt.” – Folytatta Naya, majd rámutatva az igazi problémára: “Amikor nincs a barátai társaságában Ousmane teljesen más. Jóval közvetlenebb, nyitottabb és pozitívabb személyiség. Sajnos azonban nagyon is ad a körülötte lévők véleményére, akik tudom, hogy azt mondják neki, hogy még az építő jellegű kritikával sem szabad foglalkozni, hiszen gazdagok, jól élnek, mindent megtehetnek.”

Azt egyébként, hogy mennyire nem profi Dembélé hozzáállása, jól jelzi, hogy a Barca orvosai a Bilbao elleni szezonnyitót követően figyelmeztették, hogy vizsgáltassa meg bal combját, Dembélé azonban inkább hazautazott Rennes-be az édesanyjához, és mikor elkezdett edzeni hétfőn, gondolván hogy semmi baja, kiderült, hogy nagyjából 5 hetet kell kihagynia combhajlító-sérülés miatt.