Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megbüntették a PSG-t a Neymart szidó szurkolóik miatt

A francia első osztályú labdarúgó-bajnokság megbüntette a Paris Saint-Germain csapatát, miután a szurkolók Neymart szidták a csapat első bajnoki meccsén. 

Forrás: AS

A PSG-szurkolók úgy tűnik, nem elégedettek a Neymar körül kialakult átigazolási cirkusszal, és ennek hangot is adtak a csapat első bajnoki mérkőzésén a Nimes ellen. A meccsre kilátogató tömeg egy része a brazilt és az ő édesanyját kritizáló rigmusokat énekelt, illetve különböző sértő feliratokkal üzentek a jelenleg sérült támadónak, amik a mielőbbi távozását szorgalmazták.

A francia bajnokság Fegyelmi Bizottsága most hivatalosan is bejelentette, hogy a szurkolók miatt 2000 euróra büntetik a PSG-t.

“A mérkőzésen megjelenő Paris Saint-Germain szurkolók viselkedése miatt, miszerint pirotechnikai eszközöket használtak és sértő üzeneteket helyeztek el a nézőtéren, a klubot 2000 eurós bírsággal sújtjuk.”

– írták a hivatalos közleményben.

Neymar története még egy ideig biztos nem ér végett az átigazolási időszakban, hiszen szeptember 2-ig még igazolhatnak az európai topbajnokságok, köztük a Barcelona és a Real Madrid is, akik a legesélyesebbek a brazilért folyó harcban. Azonban a legújabb hírek szerint a PSG most visszautasított egy madridi ajánlatot, amelyben 100 millió euró mellett Gareth Bale, James Rodriguez és Keylor Navas játékjogát is felkínálták Neymarért cserébe.