Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Besiktasban folytatja a Spurs középpályása – hivatalos

Korábban hatalmas ígéretként indult, de teljesítménye visszaesett, így kölcsönadták őt kétszer is, végül túladtak rajta az angolok.


A Besiktas hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Tottenham Hotspur középpályását, Georges-Kevin N’Koudout. A török gárda 4 millió eurót fizet a 24 éves játékosért, aki 2023-ig szóló szerződést kötött újdonsült együttesével.

A francia középpályás 2016-ban érkezett a Spurshöz, akkor 11 millió eurót fizetett érte a londoni gárda. Első évében jól ment neki a játék, a második idényben azonban visszaesett, így 2018 januárjában kölcsönadták őt a Burnleynek. Az elmúlt szezonban újra lehetőséget kapott a Tottenhamnél, de ezúttal sem sikerült élni a lehetőséggel, így a tavaszi idényre a Monaco csapatához került, de hiába volt opciós vételi joga a francia klubnak, nem éltek vele.

N’Koudou mindössze 27 találkozón kapott lehetőséget a londoni csapatban, ezeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

Tottenham – Transzfer Térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió), Ryan Sessegnon (Fulham – 25 millió), Giovani Lo Celso (Real Betis – kölcsön)
Távozók:  Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió), Georges-Kévin N’Koudou (Besiktas – 4 millió), Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen).