Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Lovrencsics szerint a visszavágón többet kell próbálkozniuk a kapu előtt

Csütörtök este a Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott a litván bajnok Suduva ellen az Európa-liga selejtező utolsó fordulójának első mérkőzésén. Lovrencsics Gergő a mérkőzés után elmondta, hogy hazai pályán több próbálkozásra lesz majd szükségük, de a stabil védekezés is elengedhetetlen lesz. 

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov a mérkőzés után dühösen nyilatkozott a sajtó munkatársainak, és egyáltalán nem volt elégedett csapata szerda esti teljesítményével. A Fradi csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő sem volt felhőtlenül boldog a mérkőzés után, de az értékelésében optimistán nyilatkozott, és elmondása szerint képesek lehetnek majd legyőzni a Suduvát a Groupama Arénában a visszavágón.

“Sok helyzetünk volt, de nem találtunk be. Tanulnunk kell ezekből a szituációkból.  Ezek miatt érthetően maradt hiányérzet bennünk, hiszen korábban azt beszéltük, hogy fejezzük be a támadásokat, ezáltal is meggátolva a kontratámadásaikat. Volt, hogy centiméterekkel ment mellé a labda. Hazai pályán még többször kell próbálkoznunk és biztos, hogy egy kísérlet bemegy majd. Türelmesebbnek kell lennünk, de biztos vagyok benne, hogy Szerhij Rebrov olyan taktikával küld pályára minket a hazai visszavágón, amellyel nyerhetünk. Hátul pedig ugyanilyen stabilan kell védekeznünk.”

A visszavágót augusztus 29-én, csütörtökön, 20 órakor rendezik a Groupama Arénában. Ha győzni tud a Fradi, akkor az Európa-liga csoportkörében folytathatja.