Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A mérkőzés hajrájában bukott pontokat a Real Madrid – videóval

Hiába szerezte meg a vezetést a Real Madrid, Sergio Guardiola találatával mégis megviccelte a Valladolid a habfehér hazaiakat.

(forrás: realmadrid.com)

Kínkeserves mérkőzésen van túl a Real Madrid gárdája, hiszen hiába szerezte meg 82 perc próbálkozás után a vezető találatot, végül a Valladolid mégis bele tudott köpni a madridiak levesében, Guardiola találatával 2 pontot loptak a vendégek Zinedine Zidane együttesétől.

Már az első félidőben hatalmas fölénnyel futballozott a Real Madrid, a sokak nagy meglepetésére kezdőben helyet kapó James Rodríguez vezényletével 14 kapura lövéssel zárták a habfehérek az első játékrészt, azonban a vezetést jelentő találat sehogy sem akart összejönni.

A második félidőben is hasonlóan folytatódott a játék képe, a vendégek foggal-körömmel őrizték kapujukat, a Real Madrid pedig kétségbeesetten próbálkozott, míg nem a frissen beálló Luka Jovic kapufával, majd pár perccel Jovic próbálkozását követően Benzema már góllal jelentkezett be a mérkőzés hajrájában.

A fekete leves azonban nem maradt el, a vendégek még a lefújás előtt a 88.-ik percben egyenlíteni tudtak, Sergio Guardiola egy kontrát gurított el Courtois lábai mellett, ezzel beállítva az 1-1-es végeredményt.

Real Madrid – Valladolid : 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Benzema (82.)  ill. Guardiola (88.)
Sárga lap: Kroos (82.) ill. Fede (33.)
Kiállítás: – ill.  –

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Isco; Bale, Benzema, James. Vezetőedző: Zinedine Zidane

Valladolid: Masip, Moyano, Salisu, Olivas, Nacho, Antoñito, Mohamed, Michel, Plano, Guardiola, Unal. Vezetőedző: Sergio.

A hétvége további eredményei is programja:

Péntek
Granada 0–1 Sevilla
Levante
2-1 Villarreal

Szombat
Osasuna 0–0 Eibar
Real Madrid 1–1 Real Valladolid
21:00 Getafe – Athletic Bilbao
21:00 Celta Vigo – Valencia (Spíler 2)

Vasárnap
17:00 Alaves – Espanyol  (Spíler 2)
17:00 Mallorca – Real Sociedad
19:00 Leganes – Atletico Madrid  (Spíler 2)
21:00 Barcelona – Betis (Spíler 2)