Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönvennék a Bayern rutinos játékosát – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint rövidesen egy újabb rutinos tagja hagyhatja el az idei nyáron jelentősen átalakuló Bayern München csapatát…

A Takvim értesülései alapján a Bayern München együttesének rutinos védője, Jerome Boateng a török élvonalban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce csapatához készül kölcsönbe szerződni.

A 30 esztendős világbajnok hátvéd 2011-es foglalkoztatása óta már több mint 170 mérkőzésen lépett pályára bajor klub színeiben, azonban az elmúlt szezonban csupán 20 bajnoki és összesen 28 tétmeccs jutott neki, és több fiatal játékos érkezése után várhatóan a mostani idényben is fokozatosan egyre kevesebbet számítanának rá, ezért is szeretné új közegben kipróbálni magát.

A török forrás ráadásul kiemelte, hogy az isztambuli óriásklub Boateng éves fizetésének két harmadát is átvállalná a Bayerntől, így várhatóan már csak a legapróbb részleteket kell letisztázni, és hivatalos lehet a kölcsönszerződése.

Bayern München – Transzfer térkép

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió), Ivan Perisic (Inter – kölcsönbe), Michael Cuisance (Mönchengladbach – 10 millió), Philippe Coutinho (Barcelona – kölcsönbe).
Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (Fiorentina– ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).