Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 milliós igazolással helyettesítheti Neymart a PSG – sajtóhír

Ugyan még mindig nem dőlt el, hogy hol folytatja pályafutását a Paris Saint-Germaintől távozni készülő Neymar, de angol lapinformációk szerint klubja már a helyettesét keresi, és úgy tűnik, hogy meg is találta…

A Mirror információi szerint a PSG vezetősége arra készül, hogy Neymar távozása esetén 100 millió font ellenében leigazolja a Crystal Palace ígéretes gólfelelősét, Wilfried Zahát.

A 26 esztendős elefántcsontparti támadó 10 gólt szerzett a Premier League elmúlt idényében, míg az elmúlt öt szezon alatt összességében 35 alkalommal volt eredményes csapata színeiben.

A brazil sztár két évvel ezelőtt 222 millió euró ellenében csatlakozott a párizsiakhoz a Barcától, ám az eddigi hírek szerint a PSG vezetősége vevőt keres problémás játékosa részére, árát azonban jelentősen megkérik, és eddig a Barcelona és a Real Madrid őrült ajánlatát is visszautasították.

Neymar minden sorozatot figyelembe véve két szezon alatt 58 mérkőzésen 51 gólt szerzett a PSG színeiben, míg a Barca játékosaként az azt megelőző négy idényben 186/105 volt ugyanezen statisztikája. A 27 éves csillag a nyár eddigi szakaszában nem tréningezett csapatában sérüléséből és személyes döntéséből kifolyólag.

Paris Saint-Germain – Transzfer térkép

Érkezők: Abdou Diallo (Borussia Dortmund – 31 millió),  Idrissa Gueye (Everton – 32 millió), Pablo Sarabia (Sevilla – 18 millió), Ander Herrera (Manchester United – ingyen).
Távozók:  Giovani Lo Celso (Betis – 22 millió), Moussa Diaby (Leverkusen – 15 millió) Grzegorz Krychowiak (Lokomotiv Moszkva – 12,5 millió), Timothy Weah (Lille OSC – 10 millió), Adrien Rabiot (Juventus – ingyen), Gianluigi Buffon (Juventus – ingyen), Daniel Alves (Sao Paulo – ingyen), Christopher Nkunku (Leipzig – 13 millió), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt – 7 millió).