Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a jövőjéről a Lipcse sztárja! – HIVATALOS

Az elmúlt időszakban a Bayern München csapatával hosszasan hírbe hozott sztárcsatár döntött a folytatásról, és aláírásával egyértelműsítette szándékát…

A Red Bull Leipzig együttese vasárnap délután jelentette be, hogy Timo Werner további három évvel meghosszabbította a csapatnál a jövő nyáron lejáró szerződését, megszüntetve ezzel mintegy a távozása körüli állandó spekulációkat.

Werner 2016-ban a VfB Stuttgarttól igazolt a Lipcséhez, ahol a harmadik szezonját öltötte, és amíg az első két idényt 21-21 találattal zárta, addig a 2018-2019-es kiírásban 19 gólig jutott. Aktuális piaci értékét 65 millió euróban állapítja meg a mértékadó Transfermarkt portálja. A legutóbbi német sajtóhírek szerint a bajorok a közelmúltban egy 40 millió eurós ajánlattal próbálták klubját megkörnyékezni, sikertelenül.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbant is soraiban tudó lipcsei együttes a múlt hétvégén kiütéses győzelemmel kezdte szereplését a Bundesliga idei kiírásában.

RB Leipzig – Transzfer térkép

Érkezők: Ademola Lookman (Everton – 18 millió), Hannes Wolf (RB Salzburg – 12 millió), Luan Candido (Palmerias – 8 millió), Christopher Nkunku (PSG – 13 millió), Ethan Ampadou (Chelsea – kölcsönbe).
Távozók: Bruma (PSV Eindhoven – 15 millió) Julian Krahl (1. FC Köln – ingyen).