Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Egy valamiért boldog volt a Bernabéu közönsége!

Ha a győzelemnek nem is, de James Rodriguez visszatérésének jól látható módon nagyon is örült a Santiago Bernabéu közönsége.

(Kép: marca.com)

A kolumbiai kiválóság 2 év után léphetett újra pályára a legendás szentélyben, és jól látható módon a madridisták nem felejtették el James korábbi érdemeit, és kitörő üdvrivalgással fogadták a Bayern Münchentől visszatérő játékost.

Jamest már a bemelegítésnél is nagy tapsvihar köszöntette, nagyjából hasonló, mint ami a Real szurkolók kedvenceinek, nevezetesen Sergio Ramosnak, Isconak és Karim Benzemának kijárt.

A 27 esztendős játékos a Valladolid elleni meccset követően egyből meg is köszönte a támogatást, és a következőket írta a Twitterre: “Igazán különleges érzés volt hosszú idő után újra a Bernabéuban pályára lépni! Köszönök minden támogatást! Folytatni fogjuk a kemény munkát, és fejlődni fogunk!”

Érdekességként jegyezzük még meg, hogy egy másik nagy visszatérőt, a Bernabéuban kezdőként 125 nap után pályára lépő Bale-t már inkább semlegesen, szinte csendben fogadta a publikum.