Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fordulat a MU támadójával kapcsolatban – sajtóhír

Ugyan az elmúlt hetekben folyamatosan a távozásával kapcsolatos hírekről cikkezett az angol sajtó, könnyen lehet, hogy kényszerű okokból mégis megtartja mellőzött támadóját a Manchester United együttese…

Az ESPN forrásai szerint könnyen lehet, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a Manchester United együttese mégsem engedi el a csapat kötelékéből Alexis Sanchezt, ugyanis Anthony Martial sérülése miatt a “Vörös Ördögök” szűkösen állnak csatárposzton.

A chilei támadó szolgálata iránt az utóbbi időben az Inter mutatott komoly érdeklődést, már orvosira is várták őt az elmúlt héten, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy mégsem realizálódhat a klubváltása.

A 30 éves csatár a 2018. januári megszerzése óta írd és mondd mindössze 5 találatot szerzett a “Vörös Ördögök” alkalmazásában, mellyel messze alulmúlt minden várakozást, ráadásul időről időre különféle sérülésekkel bajlódik, múlt tavasszal szinte egyáltalán nem tudott játszani, a nyáron ráadásul újabb sérülést szedett össze.

Sanchez annak idején 2008 és 2011 között három idény alatt 20 találatot szerzett Olaszországban az Udinese színeiben, mielőtt a Barcelona és az Arsenal soraiban komolyabb ismertséget szerzett volna magának.

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen). Romelu Lukaku (Inter – 65+12 millió)