Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ő érkezhet, ha távozik Keylor Navas – sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, a királyiak második számú hálóőre arra kérte a klubját, hogy engedjék el. Abban az esetben, ha ennek eleget tesz a madridi csapat vezetősége, akkor egy holland portás jöhet a helyére.

A Real Madrid nem szívesen válna meg kapusától, Keylor Navastól, azonban Ő első számú akar lenni posztján, és játszani akar, amit a “habfehérek” nem garantáltak neki Thibaut Courtois mellett, ennek következtében továbbállna egy olyan együtteshez, ahol több játéklehetőséget kap. A Costa Ricai hálóőr helyére pedig az Everton második számú portása, Maarten Stekelenburg érkezhet, a Daily Mail és a Sky Sports értesülései szerint. A 36 éves holland játékos elegendő rutinnal rendelkezik, és ami a legfontosabb, hogy tűri a padozást is, ezért is eshet rá a spanyol gigász választása.

Stekelenburg 2016-ban érkezett az Evertonhoz a Fulham gárdájától, azóta mindössze 26 találkozón kapott lehetőséget.

Real Madrid – Transzfer Térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe), Andrij Lunin (Real Valladolid – kölcsönbe) Takefusa Kubo (Mallorca – kölcsönbe).