Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar-ügy: íme a PSG álláspontja!

Az átigazolási hajrá egyik legnagyobb kérdése továbbra is Neymar esetleges klubváltását övezi, hogy vajon a Barcelona egykori sztárja vissza fog-e térni egykori csapatához, erről most a PSG sportigazgatója adott helyzetjelentést…

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, a Barcelona együttese nem szeretne fizetni Neymar visszaszerzése érdekében, és a 200 millió eurós pénzösszeg helyett Jean-Clair TodiboIvan Rakitic és Ousmane Dembélé játékjogát küldenék a PSG-nek. Azonban a párizsi klub elöljárói a játékosokon kívül anyagi juttatásokat is várnának.

Mindezt ezúttal a PSG sportigazgatója, Leonardo is megerősítette:

„A helyzetünk mindig is egyértelmű volt Neymar ügyében. Augusztus huszonhetedikén kerestek meg minket először, s bár nyitottak vagyunk a megbeszélésekre, nem sikerült megegyeznünk. Más, amit a Barca kínál, és amit mi szeretnénk.

Az FC Barcelona az egyetlen klub, amellyel tárgyaltunk. El akarjuk adni Neymart, de nem mindenáron. Nincs olyan klub, amelynek elég pénze lenne ahhoz, hogy megvásárolja. A Barca játékosokat ajánlott fel, de ebben mi nem vagyunk érdekeltek. Ousmane Dembélé neve is felvetődött, ám mivel a Barcával nem jutottunk dűlőre, vele sem tárgyaltunk. Hogy folytatódnak-e a megbeszélések? Ez a Barcelonán múlik.”