Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hatalmas fogásra készül a Leverkusen – sajtóhír

A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő együttes nagy igazolást hajtana végre az utolsó átigazolási napon…


A Bayer Leverkusen felvette a kapcsolatot a Tottenham védőjével, Jan Verthongennel, a Sunday Express értesülései alapján. A belga hátvéd kapcsolata nem felhőtlen a vezetőedzővel, Mauricio Pochettinoval, sőt, szerződést sem szeretne hosszabbítani a Spurs gárdájával, így jövőre ingyen távozhat a klubtól. Mindezek miatt még a holnapi nap is megválhat tőle a londoni gárda, hogy még pénzt lásson az eladásából, mentőövet pedig a Bayer Leverkusen dobhat neki. A Tottenham nagyjából 20 millió euróra számíthat az eladásából.

Vertonghen 2012-ben érkezett az Ajaxtól 12.5 millió euróért, azóta csapata vezéregyénisége lett. A belga válogatott játékos a Spursnél eltöltött hét idénye alatt 285 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 12 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

Tottenham – Transzfer Térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió), Ryan Sessegnon (Fulham – 25 millió), Giovani Lo Celso (Real Betis – kölcsön)
Távozók:  Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió), Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen), Georges-Kévin N’Koudou (Besiktas – kölcsön).

Bayer Leverkusen – Transzfer Térkép

Érkezők: Kerem Demirbay (Hoffenhiem – 32 millió), Moussa Diaby (PSG – 15 millió), Nadiem Amiri (Hoffenheim – 11 millió), Daley Sinkgraven (Ajax – 5 millió).
Távozók: Julian Brandt (Dortmund – 25 millió), Dominik Kohr (Frankfurt – 8,5 millió).