Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Premier League legjobb 21 év alatti játékosai!

A címlapokon idén is a szokásos neveket találjuk, de vannak remekül teljesítő fiatal játékosok is az angol bajnokságban, akikre érdemes odafigyelni.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

Liverpool, 20 éves, piaci értéke: 80 millió euró
Az angol jobbhátvéd már két Bajnokok Ligája döntőben is játszott, és ott folytatta az idei szezonban, ahol tavaly abbahagyta. Remekül játszik, két gólpassz is fűződik a nevéhez. Jelenleg a világ egyik legjobbja a posztján, és rengeteget fejlődött védekezésben is.

TAMMY ABRAHAM

Chelsea, 21 éves, piaci értéke: 20 millió euró
Az angol középcsatár négy gólt szerzett a legutóbbi két mérkőzésen, a Sheffield United elleni lecserélése után érezhetően hiányzott a támadósorból. Ha így folytatja hamarosan az angol válogatottba is behívhatják.

MATTEO GUENDOUZI

Arsenal, 20 éves, piaci értéke: 35 millió euró
A francia középpályás a mezőny legjobbja volt a 2:2-es döntetlennel véget érő észak-londoni derbin. Az “Ágyúsok” játékosa fáradhatatlan és egy igazi harcos. Didier Deschamps, francia szövetségi kapitány is felfigyelt a teljesítményére, és őt hívta be az EB-selejtezőkre készülő keretbe a sérülést szenvedő Paul Pogba helyére.

DANIEL JAMES

Manchester United, 21 éves, piaci értéke: 12 millió euró
A Swansea Citytől a nyáron érkező walesi szélsőt a jövő emberének gondolták az Old Traffordon. Ehhez képest valósággal berobbant a köztudatba. Négy meccsen három gólt szerzett. Remek beindulásaival és rúgótechnikájával folyamatos veszélyt jelent az ellenfél kapujára. Amíg Marcus Rashford és Anthony Martial csak szenvednek, addig neki kell vezetnie a vörös ördögök támadósorát.

DWIGHT McNEIL

Burnley, 19 éves, piaci értéke: 15 millió euró
Az angol szélső tavaly mutatta meg tehetségét a Burnleyben, és már most az angol válogatott jövőbeli sztárját látják személyében. Kitűnő formájával kiérdemelte az első angol U21-es válogatott meghívóját. A fiatal játékos a Burnley összes eddigi találkozóján pályára lépett és egy gólpasszt is kiosztott.

MASON MOUNT

Chelsea, 20 éves, piaci értéke: 12 millió euró
Hatalmas aggodalmat okozott a Chesleanek az átigazolásokból való kizárás, de fiataljaik mindent megtesznek, hogy ne szenvedje meg a klub ezt az időszakot. Az angol középpályás bizonyítja, hogy nincs szükség új középső középpályásra. Sokan már most Frank Lampardhoz hasonlítják. 2 gólnál jár a bajnokságban, és behívták az angol válogatottba.

AARON WAN-BISSAKA

Manchester United, 21 éves, piaci értéke: 35 millió euró
A sort egy másik fiatal angol jobbhátvéd zárja. Alexander-Arnoldhoz képest erősebb testfelépítéssel rendelkezik, és remekül szerel. Őt is behívtak az angol válogatottba, és minden bizonnyal szerepet is fog kapni a Bulgária és Koszovó elleni EB-selejtezőkön.