Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli riválisának adta kölcsön támadóját – hivatalos

Tegnap éjfélkor zárult a 2019-es nyári átigazolási időszak, ahol az utolsó pillanatokban még történtek fontos transzferek, többek között a Napoli támadója is ekkor váltott bajnokságon belül csapatot.

A Torino hivatalosan is bejelentette, hogy a 2019/20-as idényre kölcsönvette az elmúlt idény ezüstérmes együttesének támadóját, Simone Verdit. A torinói gárda 3 millió eurót fizet a Napoli részére az egy éves kölcsönért, majd jövőre kötelezően meg kell vásárolniuk 20 millió euróért az olasz támadót a “gránátvörösöknek”. A játékos számára nem lesz idegen a környezet, ugyanis volt már a Torino tagja, de kölcsönszerződések után végleg eladták őt.

Verdi 2018-ban érkezett a Bologna gárdájától a Napolihoz 24 milló euróért, ahol azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A 27 éves csatár minden versenysorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen kapott lehetőséget Ancelotti mestertől, de leginkább csereként, viszont így is sikerült 4 találatot jegyeznie.

Napoli – Transzfer Térkép

Érkezők: Kostas Manolas (AS Roma – 36 millió) Alex Meret (Udinese – 22 millió), Giovanni Di Lorenzo (Empoli – 9,5 millió), David Ospina (Arsenal – 3,5 millió) Orestis Karnezis (Udinese – 2,5 millió), Eljif Elmas (Fenerbahce – 16 millió), Hirving Lozano (PSV – 38 millió).
Távozók: Amadou Diawara (AS Roma – 21 millió), Raul Albiol (Villarreal – 5 millió), Carlos Vinicius (SL Benfica – 17 millió), Marko Rog (Cagliari – kölcsönbe), Adam Ounas (Nice – kölcsönbe), Simone Verdi (Torino – kölcsönbe).