Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tágít az Inter védőjétől a Man. City – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a januári átigazolási időszak során a Manchester City együttese ismét megkísérelheti az Inter kiváló hátvédjének megszerzését…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato oldal beszámolója értelmében az angol bajnoki címvédő Manchester City gárdája azok után, hogy nyáron nem tudta leigazolni kiszemeltjét, januárban újabb kísérletet tehet Milan Skriniar az Inter csapatától való megszerzésére.

A 24 esztendős szlovák hátvéd 2017. nyarán 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, két milánói idénye alatt együttesen 86 tétmérkőzésen szerepelt.

Skriniar megszerzése iránt a közelmúltban a City mellett az európai topklubok közül a Barcelona, a Real Madrid és a Liverpool egyaránt komoly érdeklődést mutatott, klubváltására azonban vélhetően 100 millió eurós összeg alatt semmiképpen sem kerülhet sor, főleg hogy a közelmúltban 2023-ig megújította szerződését jelenlegi csapatával.