Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: komoly döntés született Messi ügyében! – sajtóhír

Helyi lapértesülések szerint lezárni készül a Barcelona vezetősége a Lionel Messi új szerződési feltételei körüli szituációt egy nem mindennapi döntéssel…

Azok után, hogy a Barcelona vezetősége a napokban Lionel Messi szerződésében olyan módosítást eszközölt, melynek értelmében az ötszörös argentin Aranylabdás kiválóság minden év június 30-án ha úgy dönt, elhagyhatja a csapatot, s lehetősége nyílik más ajánlatok meghallgatására.

Ezzel kapcsolatban azonban Josep Maria Bartomeu, a klub elnöke abszolút nem aggódik, és teljesen biztos az argentin zseni maradásában. Most pedig a Mundo Deportivo értesülései szerint a katalán óriásklub életre szóló szerződést kíván felajánlani az első csapatot 2004 óta hűségesen szolgáló világklasszis részére.

Ennek értelmében Messi addig lehetne a Barcelona játékosa, ameddig csak jónak látja, megállapodásának nem lenne lejárati dátuma – aminek alighanem a legtöbb Barca-szurkoló nagyon örülne.

A 32 éves kiválóság aktuális szerződése egyébiránt 2021-ig érvényes a Barcánál, jelenleg pedig szezon eleji vádlisérüléséből készül a mielőbb visszatérésére.