Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megújítja legjobbja szerződését a Liverpool – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a BL-győztes Liverpool csapata továbbra is soraiban szeretné tudni legjobb játékosát, ennek érdekében készen állnak a kiváló hátvéd aktuális szerződésén fizetésemelést eszközölni…

A Mirror információi szerint a Liverpool csapata megújítani Virgil van Dijk aktuális szerződését, és az UEFA által az idei év legjobb játékosának választott holland védőnek heti 200 ezer fontos fizetést kínálnak 2025-ig.

A 28 éves hátvéd tavaly januárban 75 millió font ellenében tette át székhelyét a Southamptontól a “Vörösökhöz”, és ilyen rövid idő alatt is elképesztő magasságokba emelkedett az Anfield Roadon. Alapembere lett a 2018-ban BL-döntős együttesnek, egy évvel később pedig a Bajnokok Ligája trónjára felérő csapatnak egyaránt, miközben sokan a világ legjobbjának tartják őt posztján napjainkban.

Van Dijk aktuális szerződése 2023-ig érvényes, gázsija pedig heti 125 ezer font, tehát még az emelés sem lenne földről elrugaszkodott, de a gesztus mindenképpen értékes lehet számára, amennyiben igaznak bizonyulnak a hírek, és valóban rövidesen megköttetésre kerülhet az új megállapodás.