Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felbonthatja mellőzöttje szerződését a MU – sajtóhír

Miután az elmúlt nyári átigazolási időszakban nem sikerült értékesíteni, a Manchester United együttese szerződésbontásra készül argentin hátvédjével…

Több angol forrás is megerősítette, hogy a Manchester United vezetősége a távozását elősegítendő módon, felbontaná Marcos Rojo szerződését, amely még 2021-ig kötné őt az Old Traffordra. Közben pedig a Birmingham Mail forrásai szerint az angol élvonalba (Premier League) frissen feljutó Aston Villa együttese szeretné őt leigazolni.

A 29 éves argentin válogatott hátvéd 2014-ben 20 millió euróért cserébe szerződött a “Vörös Ördögökhöz” a portugál Sporting CP csapatától, azonban eleinte hiába kapott állandó játéklehetőséget, az utolsó két szezonban már kevésbé számítottak rá, és Ole Gunnar Solskjaer menedzser sem vele képzeli el a jövőt.

Rojo a tavalyi szezonban mindössze hat tétmérkőzésen kapott lehetőséget, és immár hosszabb ideje máshol keresne kihívásokat, alighanem megváltás lenne számára, ha felbontanák a szerződését és új csapathoz szerződhetne.