Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eto’o: “Jó lenne, ha Mourinho visszatérne a Barcelonába”

A napokban jelentette be visszavonulását a profi futballtól Samuel Eto’o, aki most a La Liga egyik rendezvényén vett részt a liga elnökével, Javier Tebasszal és Jose Mourinhóval. A korábbi Barca-támadó elmondta, szívesen látná ismét a katalán klub alkalmazásában a portugált. 

Forrás: EFE

Samuel Eto’o korábban már dolgozott együtt Jose Mourinhóval, hiszen az Internél és a Chelsea-nél is a portugál volt az edzője, és elmondása szerint ő a futballvilág egyik legnagyobb alakja.

“Kezd elegem lenni abból, hogy már megint el kell mondanom, de Mourinho az egyik legnagyobb alakja a labdarúgásnak, az embereknek már tudniuk kellene ezt. Amikor bejelentettem a visszavonulásom, ő volt az első, aki üzenetet küldött. Minden játékosa harcolt érte, sőt ölni is tudtak volna érte, legalábbis, majdnem minden játékosa.”

Eto’o ezek mellett arról is beszélt, hogy örülne, ha Mourinho a Barcelonában folytatná a karrierjét. A portugál szakember 1996 és 2000 között dolgozott másodedzőként a katalán klubnál.

“Fantasztikus lenne, ha Mourinho visszatérne a Barcelonába. Arra is szívesen megkérném őt, hogy Mallorcára jöjjön, mert ez a legszebb hely Spanyolországban, de jobban szeretném őt Barcelonában látni.”

Eto’o 2000-ben csatlakozott a Real Mallorca csapatához, ahonnan 2004-ben leigazolta a Barcelona.