Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United biztos a Dortmund sztárjának érkezésében – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint a Manchester United vezetőségének legfőbb nyári célpontja a Borussia Dortmund ifjú zsenijének megszerzése lesz…

A Mirror információi szerint a Manchester United vezetősége egyértelműen Jadon Sancho leigazolására készül, és eltökélt szándékuk a városi rivális Manchester City egykori kiválóságának mielőbbi megszerzése, melyre reményeink szerint 90 millió font körüli összeg ellenében kerítenének sort.

A 19 esztendős szélső aktuális szerződése még 2022-ig érvényes csapatához, s német lapértesülések szerint a Borussia Dortmund hosszabbítani akar vele a játékos számára minél kedvezőbb feltételek mellett, a kontraktus megújítása esetén évi 6 millió eurós gázsi mellett maradhatna a BVB labdarúgója.

Sancho iránt korábban többek közt a City és a United is komolyan érdeklődött az elmúlt szezonban. A tehetséges játékos 2017-ben igazolt át a Manchester City-től a Borussia Dortmundhoz, s a német bajnokság második helyén végző BVB színeiben 34 mérkőzés alatt 12 találatot és 14 előkészítést regisztrált a Bundesliga elmúlt kiírásában.