MLS: Beckham a Real sztárját is a csapatához csábítaná – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 szeptember 15. 10:00

Az MLS mezőnyéhez a 2020-as szezontól frissen csatlakozó Inter Miami csapatát David Beckham minél jobban igyekszik megerősíteni, erről tesznek tanúbizonyságot a legfrissebb francia sajtóhírek…

A Maxifoot információi értelmében Lionel Messi megkörnyékezése mellett az Inter Miami a másik spanyol óriásklubtól is kiszemelt egy játékost, méghozzá a Real Madrid csapatából Gareth Bale akadhat David Beckhamék horgára.

Emlékezhetünk rá, hogy a múlt nyári átigazolási időszak alatt sokáig téma volt a walesi szélső klubváltása, a hírek szerint közel állt ahhoz, hogy Kínába szerződjön, ám végül Florentino Pérez klubelnök az utolsó pillanatban beintett a Távol-keleti vevőknek, Bale pedig maradt a Bernabéuban.

Könnyen lehet azonban, hogy már nem sokáig, hiszen Beckham a komoly kapcsolatait kihasználva szeretné a Tengerentúlra csábítani a 30 esztendős játékost. Bale az idei spanyol bajnoki (La Liga) szezonban három mérkőzésen lépett pályára és a Villarreal elleni duplája jóvoltából eddig két gólt szerzett, a Real tegnapi ötgólos meccsen aratott sikerét eltiltása miatt kihagyni kényszerült.