Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Valencia játékosai tiltakoznak az edzőjük kirúgása miatt

Viharos körülmények közt menesztették Marcelinót a tavalyi Király-kupa-győztes és BL-induló Valencia kispadjáról, melyet követően a csapat játékosai szolidaritásukat fejezték ki a lapátra tett tréner mellett…

Cseppet sem lehetett ideális a Valencia felkészülése a ma esti, Chelsea elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, s a csalódott játékosok a hétfő esti, kötelező sajtótájékoztatón meg sem jelentek a kirúgott edző felé tanúsított együttérzés jóvoltából, melyért a klub mindenképpen büntetésre számíthat az UEFA-tól.

A sajtótájékoztatón egyedül az újonnan kinevezett vezetőedző, Albert Celades tette tiszteletét a “Denevéresek” képviseletében, aki az elmúlt hétvégén a Barcelona elleni 5-2-es fiaskóval debütált a csapat kispadján:

“Nyilvánvalóan nem ideális a helyzet, de ez a játékosok döntése volt. Minden nap beszélek velük, kiváló a csapatszellem, a keddi kupanyitány elég motiváció lesz arra, hogy mindenki a legjobbját nyújtsa. Mindenki játszani szeretne, be akar kerülni a kezdőcsapatba, és nem akarja kihagyni a mérkőzést. Számomra ez a legfontosabb.”

A Valencia ma este 21 órától az igencsak megtizedelt Chelsea vendégeként léphet pályára a Stamford Bridge-en.