Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: nem várt fordulat Pogba ügyében? – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a Manchester United gárdája megpróbál új szerződést kötni elvágyódó (?) világbajnok középpályásával…

Az ESPN beszámolója értelmében a Manchester United vezetősége Paul Pogba személyében egy újabb meghatározó játékosa szerződését készül megújítani a klubnál. Mint ismeretes, a francia világbajnok labdarúgó jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes, de hosszabb ideje arról lehet olvasni, hogy a középpályás már sokkal inkább a Real Madrid csapatánál képzeli el a jövőjét, azonban úgy látszik, a “Vörös Ördögök” még mindig számolnának vele.

A MU a közelmúltban már új szerződést kötött David de Gea és Victor Lindelöf esetében, és nem titkolt céljuk, hogy a francia klasszist is mielőbb a csapatukhoz kössék.

Ellenkező esetben, amennyiben nem sikerül vele belátható időn belül új megállapodást kötni, úgy vélhetően legkésőbb jövő nyáron sor kerülhet az immár hosszabb ideje rebesgetett eladására.

Pogba a 2016-os visszatérése óta 139 mérkőzésen 31-szer talált be a United szerelésében, az idei szezonban lejátszott négy bajnokiján azonban eredménytelennek bizonyult még büntetőből is.