Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG hajlandó lenne új szerződést ajánlani Neymarnak – sajtóhír

A nyári átigazolási szezon főszereplője minden bizonnyal Neymar volt, akit a legtöbbször a Real Madriddal és a Barcelonával hoztak szóba. A végére már-már úgy tűnt, hogy a katalánok lesznek a befutók, de a brazil végül maradt Párizsban. Francia sajtóértesülések szerint pedig a PSG most hajlandó lenne egy új szerződést ajánlani neki, hogy ezzel is segítsék a megtartását.

Forrás: si.com

A francia Le10Sport információi szerint a Paris Saint-Germain csapata egy új szerződést akar ajánlani Neymarnak a maradásáért cserében. A francia klub sportigazgatója, Leonardo állítólag leült beszélgetni a brazillal a Real Madrid elleni 3-0-ás Bajnokok Ligája győzelem után, ahol arról volt szó, hogy próbálják meg áthidalni a közöttük keletkezett szakadékot, és hogy kiderítsék, hogyan tudnák maradásra bírni a brazilt.

A PSG az oldal szerint meg van elégedve Neymar profizmusával, ahogy a nyári átigazolási szezon után kezelte a helyzetet, és remélik, hogy miután egyre valószínűtlenebb a visszatérése Spanyolországba, meggondolja magát, és továbbra is a PSG projektjén akar dolgozni.

Neymar eddig három mérkőzésen lépett pályára a francia bajnokságban, ezeken pedig két gólt szerzett, amelyek ráadásul mindkét esetben a győzelmet jelentették a csapatának.