Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Conte máris rekordot döntött a csapat élén

Az Inter csapata hibátlanul vezeti az olasz bajnokságot (Serie A) az első öt fordulót követően, miután a milánói gárda eddig az összes meccsét megnyerte…

A Lazio szerda esti, 1-0-s legyőzésével az ötödik mérkőzésén az ötödik győzelmét aratta az Inter csapata az olasz pontvadászat aktuális kiírásában, erre pedig korábban soha nem volt példa a milánói egyesület gazdag történetében, hogy egy újonnan kinevezett vezetőedző ötből öt sikerrel debütáljon a padon.

Antonio Conte irányításával nem mindennapi rajtot vett az elmúlt években sokat bukdácsoló Inter együttese, amely az egész nyáron rendkívül diplomatikusan kezelte elvágyódó, és végül a PSG-nek kölcsönadott sztárja, Mauro Icardi helyzetét. Egyénieskedő argentin klasszisa nélkül pedig parádésan teljesít eddig a Nerazzurri.

Az 50 éves olasz szakember korábban a válogatott irányítása mellett három olasz bajnoki címhez segített az általa játékosként is erősített Juventus csapatát, legutóbbi állomáshelyén pedig PL-bajnoki cím és FA-kupa-győzelem volt a mérlege a Chelsea kispadján.

Az Inter jelenleg két ponttal előzi meg a Serie A tabellájának élén a négy sikere mellett egyszer már döntetlent játszó rekordbajnok, Juventus együttesét.