Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: “Zidane a tökéletes edző a Real Madrid számára”

A korábbi legendás brazil támadó, ma csapatrészvényes, Ronaldo Nazario szerint a Real Madrid számára nincs jobb edző Zinedine Zidane-nál, azonban látja, hogy vannak gondok a csapat körül. 

Forrás: sport.es

A Real Valladolid egyik fő részvényeseként Ronaldo tűz közelben van, ami a spanyol bajnokságot illeti. A Real Madrid korábbi labdarúgója egy interjúban most a Zinedine Zidane körül kialakult pletykákra reagált, miszerint már keresik a francia tréner utódját. Ronaldo szerint Zidane tökéletes edző a Real Madrid számára, és jól is végzi a munkáját”, de azt elismeri, hogy “jelenleg van némi problémája a csapattal”.

“A szezon még nagyon hosszú, és majd csak a végén tudsz teljesen értékelni. A Real Madrid szurkolók nagyon, nagyon követelőzőek, és mindent azonnal akarnak. Meglátjuk, hogy Zizou megmutatja-e ismét az igazi érékét edzőként.” 

Ronaldo azt is elárulta, hogy nézni fogja október 26-án az El Classicót, mert bár most a Valladolidban van érdekeltsége, a Real Madrid mindig is közel fog hozzá állni.

“Sokkal több futballt nézek mint valaha, minden meccset, köztük az enyémeket is a pályán vagy a televízióban. A Valladolid az elsődleges most számomra, de el fogok menni Barcelonába, hogy megnézzem az El Clasicót, mivel a Real Madrid mindig is a szívem egyik része marad.”

A Valladolid és a Real Madrid már találkozott egymással a bajnokságban, és 1-1-es döntetlent értek el a csapatok.